Algemeen - Colofon


 

Deze webpagina bevat een korte introductie over de doelstellingen en het ontstaan van het Digitale Dorp Midwolda en verder worden de medewerkers van het DDM aan u voorgesteld. 

Dot Redactioneel
Dot Medewerkers
Dot Adres

 


 

 

Het Digitale Dorp Midwolda (DDM) heeft als doelstelling om Midwolda wereldwijd te promoten en de toeristische en recreatieve positie van ons dorp te versterken. Het DDM heeft doorvoor een breed informatieplatform gecreŽerd waarop veel aandacht is besteed aan recreatie en toerisme, cultuur, verenigingen, het bedrijfsleven en de lokale overheid. Het DDM is op 1 januari 1997 officieel van start gegaan. Het aantal unieke bezoekers bedroeg vorig jaar 20.360. De afgelopen jaren kreeg het DDM landelijke bekendheid. In 2001 werd het DDM door Gemeenteweb verkozen tot 1e in de digitale Steden Top 50. Bij de verkiezing tot "Beste digitale stad van Nederland" werd het digitale dorp in 2001 tweede. Op 11 juni 2003 ontving het DDM de Culturele prijs 2002 van de gemeente Scheemda. We hopen dat velen in en buiten Midwolda het DDM zullen bezoeken en plezier zullen beleven aan deze moderne vorm van communicatie. Uiteraard stellen we het zeer op prijs als de plaatselijke bevolking ook hun bijdrage levert. Indien u een bericht wilt plaatsen in de rubriek Nieuwscentrum of  Agendalaan, of mutaties wilt doorgeven, aarzel dan niet en stuur een briefje naar het post- of e-mailadres op deze pagina. Tot slot is het DDM nog dank verschuldigd aan de sponsors voor hun financiŽle bijdrage ten behoeve van de exploitatie van het digitale dorp. De gemeente Oldambt, Blauwestad, NDC en de OZG worden bedankt voor het beschikbaar stellen van nieuws en informatie.

 

Bernard Brondijk, webmaster DDM

 

TOP

 


 

 

Dhr. B. Brondijk - webmaster Webdesign, technische realisatie
en beheer:

Dhr. B. Brondijk, Midwolda.
 

Mw. Dr. T.H.C. Brondijk - vertaling

 

Vertaling:
Mw. Dr. T.H.C. Brondijk, Zeist.

 

Mw. G. Brondijk-Veen - Eigenaar

 

Eigenaar:
Mw. G. Brondijk-Veen, Midwolda.

 

TOP

 


 

 

Digitale Dorp Midwolda
Parklaan 1
9681 CE Midwolda
The Netherlands
Tel.: 0597-551631
Fax.: 0842-114371
E-mail:Mailaniinfo@midwolda.nl
 

 

 

TOP

 


 

 

 

Address search

 

Instructie

Vul het bovenstaande formuliertje in en klik op Go. Klik op de interactievekaart. Bestuur de kaart met de pijltjestoetsen op uw toetsenbord. U kunt in- en uit-zoomen met de + en - toetsen. Zet de cursor op de symbolen op de kaart voor meer informatie. 

 

 

TOP

 


 
Vragen of opmerkingen kunnen worden gezonden naar  info@midwolda.nl.
Copyright © 2017 , Digitale Dorp Midwolda. All rights reserved.

Laatste update: 03 januari 2017